Звездите харесват извивки

юни 5, 2014 Няма коментари »
Звездите харесват извивки

Звездни дами се обявиха в подкрепа на пищните и естествени женски форми. Сред тях бяха победителката на Х-factor България Жана Бергендорф, актрисата Елен Колева и певицата Нора Караиванова.
desi,marta
Te бяха част от журито на конкурса на салон за бельо Bra Clinic „Истинските жени имат извивки“ и участваха при взимането на трудното решение за това коя от над 300-та кандидатки да е победителката. Жана Бергендорф се съгласи да е жури в конкурса, защото смята, че „ най-важно е една жена да се харесва такава, каквато е”. Нора пък сама се определя като „горда притежателка на няколко естествени и пищни извивки“, които изцяло преоткрива благодарение на точно подбраното в Bra Clinic бельо. По време на награждаването Елен Колева пък сподели, че тя самата е била критикувана заради женствените си форми и че е изцяло съпричастна с мисията на конкурса да вдъхне самочувствие на всяка една жена.
На събитието присъстваха и обичаните български актриси Марта Вачкова и Ани Михайлова, и двете известни с пищните си фигури. Те изразиха подкрепата си за революционнaта за България кампания и споделиха, че мнoго се радват, че най-сетне има салон за бельо, който се грижи за всяка една жена, незаивисимо от размера и формите й. Събитието уважиха и телевизионните водещи Мира Добрева и Деси Банова, които бяха впечатлени от красотата на петте финалистки в конкурса.
finalists - sizes
Всички звездни дами се обявиха в подкрепа на естествената женска красота и на жените с извивки, които често остават извън светлините на прожекторите. Те споделиха, че са напълно съпрочастни с каузата на Bra Clinic за един нов и по-естествен идеал за красота. Салонът за бельо прекара четири месеца в усилено търсене на новото си лице, а след повече от 18 000 гласа онлайн победителка стана чаровната Татяна от Пазарджик. С малка подгръдна обиколка, голям естествен бюст и женствен ханш, тя доказа по време на професионална фотосесия по бельо, че жените с извивки са женствени и красиви, независимо от размера им. Преди да участва в конкурса, тя си е купувала сутиен с размер 85С, но след професионална бра фитинг консултация в салон за бельо Bra Clinic открива, че нейният точен размер е 60GG и в него се чувства по-страхотно от всякога. Татяна получи договор да бъде лице на Bra Clinic, както и бельо и бански, достатъчни за 1 година.

Подобни статии

Коментирай