Звездите харесват извивки

юни 5, 2014 Няма коментари »
Звездите харесват извивки

Звездни дами се обявиха в подкрепа на пищните и естествени женски форми. Сред тях бяха победителката на Х-factor България Жана Бергендорф, актрисата Елен Колева и певицата Нора Караиванова.
desi,marta
Te бяха част от журито на конкурса на салон за бельо Bra Clinic „Истинските жени имат извивки“ и участваха при взимането на трудното решение за това коя от над 300-та кандидатки да е победителката. Жана Бергендорф се съгласи да е жури в конкурса, защото смята, че „ най-важно е една жена да се харесва такава, каквато е”. Нора пък сама се определя като „горда притежателка на няколко естествени и пищни извивки“, които изцяло преоткрива благодарение на точно подбраното в Bra Clinic бельо. По време на награждаването Елен Колева пък сподели, че тя самата е била критикувана заради женствените си форми и че е изцяло съпричастна с мисията на конкурса да вдъхне самочувствие на всяка една жена.
На събитието присъстваха и обичаните български актриси Марта Вачкова и Ани Михайлова, и двете известни с пищните си фигури. Те изразиха подкрепата си за революционнaта за България кампания и споделиха, че мнoго се радват, че най-сетне има салон за бельо, който се грижи за всяка една жена, незаивисимо от размера и формите й. Събитието уважиха и телевизионните водещи Мира Добрева и Деси Банова, които бяха впечатлени от красотата на петте финалистки в конкурса.
finalists - sizes
Всички звездни дами се обявиха в подкрепа на естествената женска красота и на жените с извивки, които често остават извън светлините на прожекторите. Те споделиха, че са напълно съпрочастни с каузата на Bra Clinic за един нов и по-естествен идеал за красота. Салонът за бельо прекара четири месеца в усилено търсене на новото си лице, а след повече от 18 000 гласа онлайн победителка стана чаровната Татяна от Пазарджик. С малка подгръдна обиколка, голям естествен бюст и женствен ханш, тя доказа по време на професионална фотосесия по бельо, че жените с извивки са женствени и красиви, независимо от размера им. Преди да участва в конкурса, тя си е купувала сутиен с размер 85С, но след професионална бра фитинг консултация в салон за бельо Bra Clinic открива, че нейният точен размер е 60GG и в него се чувства по-страхотно от всякога. Татяна получи договор да бъде лице на Bra Clinic, както и бельо и бански, достатъчни за 1 година.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай