За любителите на кафето и книгите…

януари 21, 2014 Няма коментари »
За любителите на кафето и книгите…

8От 14 януари, гражданите и гостите на гр. Варна се радват на нов бар с интересна концепция:“Библиотеката Lazy and coffee“.
В разговор с Христина Ичевска – управител в новооткритото заведение – тя сподели: „Идеята възникна спонтанно и внезапно.Относно интериора и името историята е простичка, но интересна. Наехме си дизайнер, обяснихме, че това няма да е поредното кафене до Винса, а искаме да го превърнем в тих и спокоен бар, за среща с приятели на по питие. Искахме да има уютна обстановка и топлина. Когато дизайнерът ни започна да избира тапетите, попадна на тези с книгите и каза „това ще са тапетите, а заведението ще се казва Библиотеката.“
25
3И така се ражда „Библиотеката Lazy and coffee“. Тук ще се насладите на приятна атмосфера, спокойна музика и вкусна закуска. Освен разнообразните питиета, заведението предлага клуб сандвичи, салата, десерти, селекция брускети, ядки и плата със селектирани сирена.
Христина Ичевска се е занимавала с кетъринг в Лондон. Тя впечатлява дори най-петенциозните клиенти. Младият екип от професионалисти ще задоволи вашите изисквания, дори ще надмине очакванията ви. Може да поръчате кетъринг за вашите празненства и специални поводи.
14
Заповядайте в „Библиотеката Lazy and coffee“ за лека закуска, ароматно кафе или на питие с приятели!
Официална ФБ страница: https://www.facebook.com/Bibliotekata.lazy.and.coffee?fref=ts
Адрес: ул. Любен Каравелов 31 /зад ВИНС/, 9000 Varna, Bulgaria
Телефон за връзка и резервации: 0899 33 70 14

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай