За любителите на кафето и книгите…

януари 21, 2014 Няма коментари »
За любителите на кафето и книгите…

8От 14 януари, гражданите и гостите на гр. Варна се радват на нов бар с интересна концепция:“Библиотеката Lazy and coffee“.
В разговор с Христина Ичевска – управител в новооткритото заведение – тя сподели: „Идеята възникна спонтанно и внезапно.Относно интериора и името историята е простичка, но интересна. Наехме си дизайнер, обяснихме, че това няма да е поредното кафене до Винса, а искаме да го превърнем в тих и спокоен бар, за среща с приятели на по питие. Искахме да има уютна обстановка и топлина. Когато дизайнерът ни започна да избира тапетите, попадна на тези с книгите и каза „това ще са тапетите, а заведението ще се казва Библиотеката.“
25
3И така се ражда „Библиотеката Lazy and coffee“. Тук ще се насладите на приятна атмосфера, спокойна музика и вкусна закуска. Освен разнообразните питиета, заведението предлага клуб сандвичи, салата, десерти, селекция брускети, ядки и плата със селектирани сирена.
Христина Ичевска се е занимавала с кетъринг в Лондон. Тя впечатлява дори най-петенциозните клиенти. Младият екип от професионалисти ще задоволи вашите изисквания, дори ще надмине очакванията ви. Може да поръчате кетъринг за вашите празненства и специални поводи.
14
Заповядайте в „Библиотеката Lazy and coffee“ за лека закуска, ароматно кафе или на питие с приятели!
Официална ФБ страница: https://www.facebook.com/Bibliotekata.lazy.and.coffee?fref=ts
Адрес: ул. Любен Каравелов 31 /зад ВИНС/, 9000 Varna, Bulgaria
Телефон за връзка и резервации: 0899 33 70 14

Подобни статии

Коментирай