За какво мислите по време на секс?

май 3, 2012 Няма коментари »
За какво мислите по време на секс?

В забързаното ежедневие на съвременната жена, няма много свободно време. Затова често, докато прави секс, е единственото време за обмисляне на разни въпроси: какво ще облека утре, дали да се гримирам, в колко часа да стана, кога да отида на фризьор и много други. Вместо да се отдаде на момента и да се наследи на половия акт, тя не успява да се концентрира и обмисля плановете си. Да, дори по време на секс, женския мозък не си почива. Освен това, много дами, работещи до късно, последното нещо, което искат е, да правят секс. Те предпочитат да се излегнат на дивана и да се насладят на една хубава и дълга дрямка. Умората и стреса не позволяват да се мисли за друго. Да не прекалявам, може би не всички жени се измарят толкова. Но рутинността и задълженията са достатъчно, за да държат съзнанието заето. В действителност, дори простич въпрос, какво ще облека утре, може да бъде голям проблем за една жена.
Това може да се превърне в сериозен проблем при взаимоотношенията с мъжете. Пренебрегването на секса, отдаването на рутината, може да е причина за възникване на конфликти.
Жените, гмурнати в ежедневните си проблеми, под влияние на стреса и всички останали фактори, /работа, деца, училище, семейство/, изпитват хормонална недостатъчност. Това води до намаляване на сексуалното удовлетворение.
Някои жени си създават негативни емоции сами. Например, ако мъжът им еякулира преждевременно, започват да си мислят, той не мисли за мен, гледа да задоволи само себе си. Или жените, чиито мъже имат еректилна дисфункция, си мислят, напълнях, вече не го възбуждам, не ме желае.
Други жени, са подчинени на сексуалните митове. Например, тази поза не е морална, ако се отпусна, ще създам лошо впечатление.
Много важна част от сексуалността на жените е емоцията. Някои жени си мислят, той иска само секс, не ми шепне мили думи в ухото. Жените с липса на сексуално желание се подчиняват на мисли като, аз немога да изпитам оргазъм, това ще боли, кога ще свърши.
Има жени, които ‘се наблюдават’ по време на полов акт. Съзнанието им е заето с оглеждане като трети човек, на позата, телата и оценяване на ситуацията. По този начин, забравят за удоволствието.
За да имате пълноценен сескуален живот, да избегнете провала на връзката, отдайте се на момента. Водете разговори с партньора си относно секса и проблемите, ако има такива. Не се стеснявайте. Няма нищо забранено в леглото.

Подобни статии

Коментари са забранени.