Защо обувките превъзхождат мъжете?

април 17, 2013 Няма коментари »
Защо обувките превъзхождат мъжете?

Ние ги обичаме, хвалим се с тях, обичаме да ги показваме! Когато намерим правилните, се чувстваме неописумо щастливи. Ако ни пасват и са красиви, значи сме късметлийки. Понякога ни причиняват болка, но въпреки това продължаваме да сме с тях. Когато ни писне, започваме да търсим нови, по-добри… мъже… не разбира се, говоря за обувките. Ето ви 10 неща, с които обувките превъзхождат мъжете.

  1. Може да изберете размер. Ако не са ви удобни, ще ги смените. Ако замяната не е възможна, ще ги дадете на сестра си или на приятелка.
  2. Може да са много. Дори и да имате стотици, единствената причина, поради която не си купувате нови, може да е това, че нямате пари.
  3. Не ви правят изненади. Когато ги оставите вкъщи, шанса да ги намерите в шкафа на съседката, когато се приберете, клони към нула. Дори и да се случи, вината няма да е тяхна.
  4. Получавате гаранция. Няма да се чудите, дали под кожата на агне, се крие вълк, и дали не крие истинската си същност. Ако не сте доволни, дори може да си вземете парите обратно.
  5. Нямат минало. Вие сте първият им собственик. Нямат угризения, проблеми и стари предразсъдъци, заради друга жена.
  6. Нямат загрижена майка. Не се притеснявате, че някой ще ви нагруби, защото не полагате достатъчно грижи за тях и не им давате любовта, която заслужават.
  7. Не се оплакват. Ако не ги сложите цяла година, няма да дойдат и да поискат обяснение. И обратното, ако ги носите всеки ден, няма да се оплачат от прекалена близост.
  8. Може да се отнасяте зле с тях. Да ги очуквате, дори да ги дадете на обущаря, който ще ги удря с чук. Но те пак няма да станат обувките на друга жена.
  9. Дават ви сигурност. Нямат глупави приятели. Не ви излагат пред хората. Шампионската лига не означава нищо за тях. Винаги са на разположение. Не сменята канала, по средата на сериала.
  10. По-вероятно е да намерите пълна хармония. Някои обувки са идеални за работа, перфектни за парти, удобни за уикенда. Дори неможе да се опишат с думи. И никога няма да ви разбият сърцето.

Подобни статии

Коментирай