Защо ни лъжат мъжете?

март 30, 2012 Няма коментари »
Защо ни лъжат мъжете?
Защо ни лъжат мъжете?

Защо ни лъжат мъжете?

Защо ни лъжат мъжете?
Защо изпитват нужда да ни лъжат?
Лъжат за себе си… Защо?

Общи причини, за да лъжат.
• Заради свалката.
Повечето мъже, не виждат нищо лошо в това, да лъжат жените, само за да ги впечатлят. Дори някои от тях, още в началото преувеличават. Вероятно всяка от нас е срещала някой, който е казвал, че в живота му няма друга жена, въпреки, че е обвързан. Този тип мъже използват класически изрази от рода на : “Колко си различна, не приличаш на другите момичета”, “Винаги съм мечтал да бъда с жена като теб”… банално, нали?! Може изведнъж, с болка да усетите, че сте чували това и преди. Не изпадайте в паника, може и да казва истината. Всеки има право на шанс, дайте му време да се докаже. След като го опознаете, ще разберете, доколко може да му се има доверие, дали е бил честен.
• Заради флиртуването.
Ехх, това си е природно зададена черта, генетично заложена. Безсилни сме пред майката природа. Млад, стар, няма значение. Един мъж може винаги да излъже своята половинка и да се срещне с друга жена. Не е честно, така ли мислите? Истината е следната: мъжете се отнасят към връзката, като използват ума си, а жените, повече сърцето си. Мъжете са като пчелите, прелитат от цвят на цвят, а жените предпочитат да се хванат здраво за клона. Ситуацията е такава, може да се промени в зависимост от вашия любим и от колко време е вашата връзка. Най-добре, дръжте очите си отворени, внимавайте да не ви се изплъзне измежду пръстите.
• За да изглеждат различни.
“Баща ми има яхта”, “Това лято няма да пропуснем нито една точка, от Америка до Лондон, ще обиколим навсякъде”, “Скоро ще си купувам БМВ”, “Прочел съм цялата поредица книги”…Уау! Чувайки тези фрази, си казваме, какво самочувстие само. Но понякога се заплитам и попадаме в капана на отсрещния. Понякога е неизбежно да се омаете от подобен род мъже. Но е здравословно да седите далече от такива, които се представят за нещо, което не са. Замисли се ако днес лъже за такива малки неща, какво ли ще измисли утре? Освен отва, тези мъже понякога се вглъбяват в измислената си същност. Налага им се, за да се припокриват, да добавят нови и нови лъжи. Ако не искате ад живеете с връзка, основана и омотана в лъжи, бъдете внимателни.
• За да не те нарани.
Понякога, за да избегнат критични ситуации във взаимоотношенията си, мъжете прибягват към малки и безобидни лъжи. Знаят, какво ще им дойде на главата, ако кажат истината. Например, когато го попитате, да ли харесва новата ви прическа, дори и да не мисли така, ще ви каже “Много е хубава, отива ти, изглеждаш прекрасно,мила”. Ако сте от жените, които обичат да чуват само хубави неща, това не бива да те ядосва. Но ако искате истината, е хубаво да му обясните, че е нужно да бъде честен с вас, относно всичко.
Как се чувстват мъжете, след като са излъгали?
Чувстват се по-спокойни, жената до тях не е разочарована, не изпитват никаква вина. В същото време, ако някой ги излъже, се чувстват предадени.

Подобни статии

Коментари са забранени.