Защо да зарежеш бившия си… сутиен?

февруари 24, 2014 Няма коментари »
Защо да зарежеш бившия си… сутиен?

1. Не те подкрепя, когато имаш нужда от него
Когато сутиенът ти не ти дава вече необходимата подкрепа, е време да намериш нов, по-добър вариант. Не забравяй, 80% от подкрепата трябва да идва от коланчето и ако то е твърде отпуснато дори когато е закопчано на най-стегнатия ред кукички, е време да се разделиш със сутиена!
2. Носи ти само мъки и главоболия
Ако банелът се впива в бюста ти, тежестта на гърдите ти седи върху раменете и гърбът те боли, имаш нужда от нов сутиен. Да не говорим за случаите, в които банелът е излязъл от сутиена – засрами се, ако все още носиш такъв сутиен и веднага се отърви от него!
3. Отишъл си е живецът
Ако цветът на сутиена ти е избледнял, презрамките са посивели, а материята се е отпуснала, не се колебай, а се сбогувай с този сутиен! Красивото бельо ще ти донесе настроение през целия ден и ще те накара да се усмихнеш.
14. Не ти дава свободата, от която имаш нужда
Идеалният сутиен трябва да ти дава свободата да се движиш без да мислиш за него през целия ден. Не трябва да ти се налага да го наместваш след като си го сложила сутрин, да се притесняваш, че гърдите ти ще изскочат от него, когато се навеждаш или протягаш за нещо или да ги държиш с ръцете си, за да не подскачат, когато бързаш за някъде. Въобще трябва да забравиш, че носиш сутиен!
5. Можеш да намериш нещо по-добро
Не прави компромис, когато става въпрос за бельото ти, винаги можеш да намериш по-добър партньор за гърдите си. Само до 28-ми февруари в салон за бельо Bra Clinic, ако донесеш стария си сутиен, ще получиш -20% намаление за новия си такъв! Какъв по-добър повод да се разделиш със стария си сутиен?
right wrong-01

Подобни статии

Коментирай