Заличете белезите от акне

октомври 14, 2013 Няма коментари »
Заличете белезите от акне

Как да заличите напълно белези от акне?
Повечете белези от акне, с времето изчезват. Но има методи за лечение, с които да ускорите този процес.
Най-добрият начин за лечение на белези от акне.
Първото нещо, което трябва да направите, е да ексфолирате кожата си. Препоръчително е да използвате микродермабразиален скраб за най-добри резултати . Нанесете 2-3 пъти на седмица и това ще позволи кожата ви да е мека и гладка . По този начин , вие ще се отървете от мъртвите кожни клетки и ще оставите място за нова свежа кожа. Освен това, този вид пилинг насърчава кожата да остане млада.
Можете да направите скраб като смесите 1 чаена лъжичка сода за хляб с две супени лъжици пречистена или дестилирана вода. Масажирайте белезите от акне, за около 1 минута. Изплакнете лицето с хладка вода .
Хамамелис и лимонов сок за белези от акне.
На второ място, ви препоръчвам да използвате хамамелис и лимонов сок , заради техния стягащ ефект. За тези от вас, с мазна кожа , обърнете внимание, че хамамелис и лимонов сок са чудесен природен лек, който ви помага да премахнете излишната мазнина от кожата си . Вие няма да съжалите ако го използвате.
Друг начин за лечение на белези от акне е да се пие чай. Трябва да знаете, че чаят има ефективни лечебни свойства за пречистване на кожата, които ще ви помогнат да се справите с акнето и намаляването на белези. Започнете да пиете 2-3 чаши билков чай на ден и ще видите най-скоро своите полезни ефекти. Добавете също мед и лимон , също важни елементи за лечение на акне.
Доматен сок за белези от акне.
Знаете ли, че можете да използвате картофи за лечение на белези от акне ? Те наистина представляват голям природен лек за проблема . Просто вземете парче картоф и го натъркайте върху лицето си . Това ще помогне за избледняване на белезите .
Или може би предпочитате доматен сок? Този път не е за пиене. Можете да го използвате като лосион. Намажете с напоен в доматен сок памук вашите белези, оставете за 10 минути и изплакнете.
Алое вера е друго чудесно решение в лечението на белези от акне . Просто си купете растението алое вера и го мажете върху кожата си сутрин и вечер. Това ще ви помогне да се отървете от белези от акне .
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай