Желатинът и връзката му с целулита

март 4, 2014 Няма коментари »
Желатинът и връзката му с целулита

Има теория, че спадът на желатин в нашата диета, води до увеличаване на целулита , тъй като ние не разполагат с необходимите градивни елементи за здравословна съединителната тъкан.
Желатинът се състои до голяма степен от глицин и пролин аминокиселини, които повечето хора не консумират в достатъчни количества. Тези хранителнти вещества се намират в костите, влакнестите тъкани и органи на животните, а не всеки обича да ги яде. Тези аминокиселини са необходими не само за кожата, косата и растежа на ноктите, но и за оптималното функциониране на имунната система и регулиранете на теглото. Желатинът е източник на диетични колаген. Има високо съдържание на протеин. Специалните аминокиселини в него, могат да помогнат за изграждане на мускули.

  1. Желатинът поддържа кожата, косата и растежа на ноктите.
  2. Полезен е за ставите и може да помогне за тяхното възстановяване.
  3. Стяга отпуснатата кожа.
  4. Подобрява храносмилането
  5. Подпомага премахването на целулита

Снимка:q8rashaqa.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай