Ефект на алкохола по време на бременност

октомври 30, 2012 Няма коментари »
Ефект на алкохола по време на бременност

Негативните ефекти на алкохола по време на бременност, могат да бъдат много коварни и необратими. Чували ли сте за фетален алкохолен синдром?
Това са вродени аномалии, които могат да се получат при консумация на алкохол от майката. Изпитият алкохол от бременната жена, навлиза в кръвният поток, преминава през плацентата и достига до плода, като може да повлияе върху неговото развитие. Може да се предотврати, ако не се приемат алкохолни напитки, преди и по време на бременност.
Децата с фетален алкохолен синдром имат проблеми с развитието , слуха, зрението, обучението, паметта, координацията, както и ясно изразени лицеви аномалии. Това не е всичко – феталният алкохолен синдром, може да причини смърт на плода.
Този проблем е на обществеността в целият свят. Затова последните проучвания са фокусирани върху повишаване на осведомеността и превенция на употребата на алкохол по време на бременност.

Снимка:healthdefine.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай