Добра ли си в леглото?

октомври 2, 2012 Няма коментари »
Добра ли си в леглото?

Когато дамите са неудовлетворени от интимният си живот, обвиняват партньора си. Оплакват се от недостатъчно внимание. Но дали проблема е в мъжа? Истината е, че причината може да е, че жената не е добра в леглото.
Сексуалният ви живот не ви задоволява – погледнете първо себе си. По-долу ще ви изброя няколко признака. Ако ги откриваш в своето поведение, причината за проблеми в интимния ти живот, си самата ти. Обърни внимание на тези знаци. Време е да промениш нещата.

Не си добра в леглото ако:

  • Превръщаш спалнята в офис. Вземаш телефона и компютъра в леглото. Пренасяш напрегнатото ежедневие във вашето общо, лично пространство. Защо не оставиш работата в офиса? Спалнята е място за сън и интимности.
  • Разхождаш се по пижами вкъщи. Не казвам, че трябва да си постоянно с жартиери. Но мъжете, независимо какво казват, обожават добре изглеждащи жени. Подчертай местата, които той харесва. Например, ако обича твоята талия, облечи блуза, която подчертава нейната извивката.
  • Удължаваш ритуала преди лягане. Изтриване на грим, премахване на лещи, сресване, четкане на езика и зъбите… Мъжът лежи, в очакване да се присъедините към него. Чакането убива желанието за секс. Започни подготовката, малко преди лягане. Дори може да направиш ритуала по-секси. Намажи тялото си с лосион, пред партньора си, с грациозни движения. Може да му потанцуваш, докато се мажеш.
  • Не искаш да правиш секс извън спалнята. Еднообразието не помага. Сменете мястото, стаята, позата.
  • Възприемаш секса като задължение. Затваряш очите и чакаш да свърши. Така не само ти, но и мъжа не е напълно задоволен. Покажи емоция и чувство. Прошепни му думи, които да го подлудят. Пробвай поза, която да ви достави удоволствие и на двамата.
  • Не осъществяваш обратна връзка. Очакваш мъжа да прочете мислите ти. Това е невъзможно. Кажи му, че ти е харесало. Така той ще се постарае отново, следващият път.

Ако всичко това е присъщо за мъжа до теб, то проблема е в него. Тогава трябва да си поговорите. В един откровен диалог, го накарай да се отпусне. Дай му сила да признае някоя сексуална фантазия. Помогнете си взаимно, за да имате добър сексуален живот.

Снимка: telegraph.co.uk

Подобни статии

Коментирай