Да развенчаем митовете за връзките

ноември 27, 2013 Няма коментари »
Да развенчаем митовете за връзките

Ние вярваме в силната любов на другите двойки и това често пречи на нас самите. Надявам се, че разкриването на истината, ще ви даде нова перспектива към вашите романтични взаимоотношения. Време е да развенчаем митовете за връзките.
„Те изглеждат по-влюбени.“
Следващият път, когато сте на публично място, грабнете половинката си и го целунете. Това е по-добре, отколкото да завиждате на двойката в магазина, които се държат за ръце или влюбените, които се целуват в ресторанта. Всички връзки са различни. Тези, които са хванали ръцете си, може да са заедно от месец. А целуващите се, да не са се виждали от месеци. Хората и техните взаимоотношения не са еднакви. Не забравяйте това.
„Ние нямаме нищо общо, така че няма да сме заедно дълго.“
С вашият партньор гледате различни телевизионни предавания, имате други вкусове за музиката и предпочитате да прекарвате свободното си време правейки различни неща? Ако е така, това е ОК! В действителност, това може да направи връзката ви по-добра от тези, които се радват на едни и същи неща. Ще може да си разказвате за хобитата и интересите си. И двамата ще научите интересни неща, които не знаете.
„Ние никога не разрешаваме проблемите си.“
Част от това да бъдеш в страхотна връзка е умението за решаване на проблеми, нали? Е, може би не. Истината е, че повечето проблеми възникват, защото никой не иска да се променя. Не превръщайте конфликтите в пречка. Вместо това, ги превърнете в цел за постигане на компромиси – истинската основа на дългите връзки.
„Не си лягайте сърдити.“
Понякога мълчанието е злато. Дори и да си лягате ядосана няколко нощи подред, това е ОК. По-добре е от скандал. В крайна сметка и двамата ще се успокоите, и ще можете зряло да обсъдите въпроса.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай