Да развенчаем митовете за връзките

ноември 27, 2013 Няма коментари »
Да развенчаем митовете за връзките

Ние вярваме в силната любов на другите двойки и това често пречи на нас самите. Надявам се, че разкриването на истината, ще ви даде нова перспектива към вашите романтични взаимоотношения. Време е да развенчаем митовете за връзките.
„Те изглеждат по-влюбени.“
Следващият път, когато сте на публично място, грабнете половинката си и го целунете. Това е по-добре, отколкото да завиждате на двойката в магазина, които се държат за ръце или влюбените, които се целуват в ресторанта. Всички връзки са различни. Тези, които са хванали ръцете си, може да са заедно от месец. А целуващите се, да не са се виждали от месеци. Хората и техните взаимоотношения не са еднакви. Не забравяйте това.
„Ние нямаме нищо общо, така че няма да сме заедно дълго.“
С вашият партньор гледате различни телевизионни предавания, имате други вкусове за музиката и предпочитате да прекарвате свободното си време правейки различни неща? Ако е така, това е ОК! В действителност, това може да направи връзката ви по-добра от тези, които се радват на едни и същи неща. Ще може да си разказвате за хобитата и интересите си. И двамата ще научите интересни неща, които не знаете.
„Ние никога не разрешаваме проблемите си.“
Част от това да бъдеш в страхотна връзка е умението за решаване на проблеми, нали? Е, може би не. Истината е, че повечето проблеми възникват, защото никой не иска да се променя. Не превръщайте конфликтите в пречка. Вместо това, ги превърнете в цел за постигане на компромиси – истинската основа на дългите връзки.
„Не си лягайте сърдити.“
Понякога мълчанието е злато. Дори и да си лягате ядосана няколко нощи подред, това е ОК. По-добре е от скандал. В крайна сметка и двамата ще се успокоите, и ще можете зряло да обсъдите въпроса.

Подобни статии

Коментирай