Да израстнем като двойка

септември 25, 2013 Няма коментари »
Да израстнем като двойка

Все по-добре ЗАЕДНО.
След като се срещате от известно време/година и повече/,  фокусът се премества бавно, обратно към индивидуални амбиции и приоритети , а не като двойка. Всички имаме нужда от нашите собствени цели в живота. Но израстването не само като личност , а и като двойка, може да е добро за връзката ви. Ето как:

Пътешествие.
Не говоря за една седмица ол инклузив почивка , а по-скоро нещо, което изисква малко повече работа. Не е нужно да отседнете в хотел за един месец , а да отидете някъде извън зоната си на комфорт. Това ви принуждава да действате като екип, за да преодолеете препятствия (изтърване на полет, езикови бариери ) и да вземете най-доброто от най-трудните ситуации.

Доброволци.
Винаги има на кого да се помогне, направете го заедно. Дали ще нахраните просяк или ще дарите старите си дрехи на дом за сираци, вие решете. Не само ще помогнете на другите , но също така ще направите нещо положително за вашата връзка.

Научете нещо ново.
Научете нов език , заемете се със спорт, който никой от вас не е опитвал преди. Започнете творчески курс – фотография, изкуство. Каквото и да изберете ще бъде интересно, което ще ви помогне да се развивате заедно .

Обща цел.
Създайте си общи цели: да изкачите връх Мусала, да боядисате спалнята, да създадете собсвен бизнес. Каквото и да е, ще ви накара да прекарате повече време заедно и да се развивате като двойка.buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай