Да израстнем като двойка

септември 25, 2013 Няма коментари »
Да израстнем като двойка

Все по-добре ЗАЕДНО.
След като се срещате от известно време/година и повече/,  фокусът се премества бавно, обратно към индивидуални амбиции и приоритети , а не като двойка. Всички имаме нужда от нашите собствени цели в живота. Но израстването не само като личност , а и като двойка, може да е добро за връзката ви. Ето как:

Пътешествие.
Не говоря за една седмица ол инклузив почивка , а по-скоро нещо, което изисква малко повече работа. Не е нужно да отседнете в хотел за един месец , а да отидете някъде извън зоната си на комфорт. Това ви принуждава да действате като екип, за да преодолеете препятствия (изтърване на полет, езикови бариери ) и да вземете най-доброто от най-трудните ситуации.

Доброволци.
Винаги има на кого да се помогне, направете го заедно. Дали ще нахраните просяк или ще дарите старите си дрехи на дом за сираци, вие решете. Не само ще помогнете на другите , но също така ще направите нещо положително за вашата връзка.

Научете нещо ново.
Научете нов език , заемете се със спорт, който никой от вас не е опитвал преди. Започнете творчески курс – фотография, изкуство. Каквото и да изберете ще бъде интересно, което ще ви помогне да се развивате заедно .

Обща цел.
Създайте си общи цели: да изкачите връх Мусала, да боядисате спалнята, да създадете собсвен бизнес. Каквото и да е, ще ви накара да прекарате повече време заедно и да се развивате като двойка.

Подобни статии

Коментирай