Грим за плътни устни

август 2, 2014 Няма коментари »
Грим за плътни устни

Грим за плътни устни

Грим за плътни устни

Можете да постигнете ефектна усмивка, само с грим, без намесата на хирург. За да изглеждат устните ви по-плътни, е необходимо да си набавите няколко продукта: коректор, фондьотен, молив за устни,четка за червило, червило, гланц.

  • С помощта на коректор, заличете крайните линии на устните. Ако използвате, фондьотен, нанесете го по крайната линия, така няма да се вижда разлика.
  • Очертайте, с молив устните си, така че да изглеждат естествено. Не натискайте молива, за да не се получи изкуствен вид.
  • Нанесете червилото, по линията на молива. Не забравяйте да сложите червило и на естесвените очертания на устните. Запълнете хубаво целите устни с червило. За да не се получат разлики. Използвайте четка за по-лесно нанасяне.
  • Последната стъпка за плътни и сексапилни устни е блясъка. Нанесете тънък слой гланц. Така ще се сдобиете с неустоима усмивка.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.