Грим за деня на влюбените

февруари 6, 2013 Няма коментари »
Грим за деня на влюбените

Чудите ли се как ще се гримирате за деня на влюбените? Разгледайте моите предложения, и използвайте своя таланта, за да сътворите най-съблазнителният грим, който някога сте носили.
Основните продукти, от които се нуждаете са: гланц за устни, спирала, сенки и молив за очи, фондьотен и руж за лицето. Класически сет за гримиране. Не е нужно да сте професионалистка, за да създадеш една вдъхновяваща визия.

Прелъстителката.
1
Ако искате да изглеждате като фатална жена, използвайте семпли сенки и ярко червило. За да изглежда кожата ви перфектно, нанесете основа, след това руж в цвят на праскова. Очертайте очите с молив и сложете спирала. Това е всичко.

buy xanax no prescription

Романтичката.
2
Розовият цвят никога не се проваля, ако искате да изглеждате естествена, невинна и романтична. Има достатъчно нюанси на розово, за да изберете подходяш за вашата кожа.

xanax online without prescription

Мистериозната.
3
Ако не ви е страх да поравите с цветовете, може да си направите опушен грим, за повече тайнственост. Добавете дълбочина и драматичност на погледа, като използвате земни тонове. Използвайте черен молив и спирала, за да изглеждате съблазнително.

klonopin online pharmacybuy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай