Грим за деня на влюбените

февруари 6, 2013 Няма коментари »
Грим за деня на влюбените

Чудите ли се как ще се гримирате за деня на влюбените? Разгледайте моите предложения, и използвайте своя таланта, за да сътворите най-съблазнителният грим, който някога сте носили.
Основните продукти, от които се нуждаете са: гланц за устни, спирала, сенки и молив за очи, фондьотен и руж за лицето. Класически сет за гримиране. Не е нужно да сте професионалистка, за да създадеш една вдъхновяваща визия.

Прелъстителката.
1
Ако искате да изглеждате като фатална жена, използвайте семпли сенки и ярко червило. За да изглежда кожата ви перфектно, нанесете основа, след това руж в цвят на праскова. Очертайте очите с молив и сложете спирала. Това е всичко.

Романтичката.
2
Розовият цвят никога не се проваля, ако искате да изглеждате естествена, невинна и романтична. Има достатъчно нюанси на розово, за да изберете подходяш за вашата кожа.

Мистериозната.
3
Ако не ви е страх да поравите с цветовете, може да си направите опушен грим, за повече тайнственост. Добавете дълбочина и драматичност на погледа, като използвате земни тонове. Използвайте черен молив и спирала, за да изглеждате съблазнително.

Подобни статии

Коментирай