Грижа за косата преди лягане

октомври 11, 2012 1 Коментар »
Грижа за косата преди лягане

Всички полагаме грижи за тялото и лицето си, преди сън. Лосиони, почистващи гелове и хидратираща козметика, за да сме свежи и красиви на сутринта. А мислите ли за своята коса? Какво правите за нея, за да е красива? И колко пъти се събуждате с прическа, тип кошница в главата? Време е да се погрижите и за косата си, преди лягане.

Маска за коса. Отнема около 15 минути. Но вие опитайте да си легнете с маската, веднъж месечно. Може да използвате шапка за баня, за да не изцапате спалното бельо, и да завиете главата си с шал. Билковите маски, ще овлажнят корените и ще направят косата ви мека като коприна.

Ролки. Помните ли как майките ни се разхождаха с розови ролки в косите. Разбира се, сега има електрически уреди, които вършат идеална работа за навиване. Но те изтощават косъма. Измийте, изсушете напълно и навийте свободно косата си с ролки. Няма да ви пречи да спите. А на сутринта ще имате красиви букли.

Кок. Ако искате да избегнете разрошената глава, направете си отпуснат кок на върха на главата. Така ще спите по-спокойно. А на сутринта косата ви ще е подредена и с красиво начупена.

Вълнисти къдрици. Измийте, изсушете, намажете с пяна и вържете косата си с ластици по цялата дължина в една опашка. Сутринта ще имате красива прическа на вълни.

Снимка: sleepanddreams.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

1 Коментар

  1. katq октомври 11, 2012 в 14:03 -

    Интересно! Ще пробвам!

Коментирай