Готова ли си за есента?

октомври 1, 2012 Няма коментари »
Готова ли си за есента?

Насладихме се на лятото, слънцето и морето. Но знаем ли какво се случва с кожата ни и какви промени настъпват със смяната на сезоните? Готови ли сме за предизвикателствата на есента? Отговорите на тези и други въпроси, ще намерите тук.

Опасност от ксеротична екзема.
Смяната на сезоните се отразява най-вече на задържането на влага. Студеното време през есента и зимата напукват и изсушават кожата. Това често е причина за поява на лишеи и екземи. Затова е полезно да се ползват овлажняващи лосиони. По-слабото слънце, не означава, че трябва да прекратим употребата на защитни кремове. Ако през лятото сме използвали слънцезащитен фактор 50, сега може да го намалим на 15 до 30.

Най-подходящото време за пилинг и лазерни процедури.
След летният сезон, се появяват кафяви петна по кожата. Можете да започнете процедури за премахването им с химически пилинг или лазер. Ако пигментацията не е много тъмна, използването на избелващи кремове, е достатъчно.

Есента е сезон за мезолифтинг.
Време е за подхранване на кожата. Заедно с козметичната грижа за лицето, може да си направите мезолифтинг. Това е специален метод за инжектиране на смеси от витамини, минерали и олигоелементи /цинк, мед, микроелементи, хиалуронова киселина, витамин С и Е/ в повърхностния слой на епидермиса.

Снимка: gownsexpress.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай