Годината на Дървеният Кон

декември 31, 2013 Няма коментари »
Годината на Дървеният Кон

Според китайския календар 2014 е годината да Дървеният кон. Хората, родени в годинат на Коня (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, 1906) са ярки, весели, популярни, и обичат забавленията. Детинската невинност на коня, слънчевото излъчване и естествен чар привличат много приятели. Конят е силно интуитивно животно, така че хората, родени под знака на Коня, следват своите предчувствия. Тяхното желание, преценка и интуиция често им помогат да вземат правилните решения през целия им живот. Обикновено те не трябва да се борят, за да успеят и да получат лесно нещата, които живота може да им предложи.
Конете имат безгрижен характер и се нуждаят от широка гама от възможности за себеизразяване. Когато е ограничен от правилата, гордият кон ще се бунтува, и ще откаже да бъде заграждан или опитомен. Конете ще ви кажат точно какво е в главата им. Те са откровени и не харесват лицемерието. Така че сега е времето за въпроси, които да излязат на открито, особено с членовете на семейството. Времето за секретност беше миналата година на змията: 2013 г., а не сега в годината на Коня.
В годината на Коня има изобилие, откривата се възможности, подходяща за женитба и раждане на деца. Това е годината на късмета. Ако вие или някой от вашите близки са родени в годината на коня, те са весели, сръчни, с пари, проницателни, остроумни, талантливи.
2013 г. беше година на змията и предизвикателна за много от нас. За щастие годината на Зеленият Дървен Кон обещава да бъде по-добра, тъй като е символ на пролетта и обновеният живот.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай