Годината на Дървеният Кон

декември 31, 2013 Няма коментари »
Годината на Дървеният Кон

Според китайския календар 2014 е годината да Дървеният кон. Хората, родени в годинат на Коня (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918, 1906) са ярки, весели, популярни, и обичат забавленията. Детинската невинност на коня, слънчевото излъчване и естествен чар привличат много приятели. Конят е силно интуитивно животно, така че хората, родени под знака на Коня, следват своите предчувствия. Тяхното желание, преценка и интуиция често им помогат да вземат правилните решения през целия им живот. Обикновено те не трябва да се борят, за да успеят и да получат лесно нещата, които живота може да им предложи.
Конете имат безгрижен характер и се нуждаят от широка гама от възможности за себеизразяване. Когато е ограничен от правилата, гордият кон ще се бунтува, и ще откаже да бъде заграждан или опитомен. Конете ще ви кажат точно какво е в главата им. Те са откровени и не харесват лицемерието. Така че сега е времето за въпроси, които да излязат на открито, особено с членовете на семейството. Времето за секретност беше миналата година на змията: 2013 г., а не сега в годината на Коня.
В годината на Коня има изобилие, откривата се възможности, подходяща за женитба и раждане на деца. Това е годината на късмета. Ако вие или някой от вашите близки са родени в годината на коня, те са весели, сръчни, с пари, проницателни, остроумни, талантливи.
2013 г. беше година на змията и предизвикателна за много от нас. За щастие годината на Зеленият Дървен Кон обещава да бъде по-добра, тъй като е символ на пролетта и обновеният живот.

Подобни статии

Коментирай