Върви ли връзката ти към брак?

февруари 18, 2013 Няма коментари »
Върви ли връзката ти към брак?

Има специални индикатори за взаимоотношенията, че стоят на стабилна и почти неразрушима основа. Ако искате да направите бърз анализ на живота си като двойка, трябва да се водите от няколко фактора. Тайната на щастието се крепи на тези думи: толерантност, търпение, ангажимент. Ако сте готови да се работите по тях, вие ще бъдете в състояние да угодите на вашата сродна душа и да се насладите на блаженството на един съвместен живот.
Прочетете следващите признаци, които ще ви разкрият, дали връзката ви върви към брак.

Говорите за бъдещето си като семейна двойка.
Склонни сте да споделяте своите планове. Ако приятелят ти каже: „ ще имама сладки бебенца“, той със сигурност има сериозни намерения.

Казусът „ брак“.
Провери дали партньорът ти се чувства 100% комфортно, когато говорите на тази деликатна тема. Ако отговорът е ДА, вратата е отворена за бъдещи планове.

Ти си част от семейството му, а той от твоето.
Ходите на семейни почивки. Прекарвате заедно празниците. Това е добър знак, че любимият е преминал на следващото ниво.

Пропускате думата „ако“.
Приятелят ти казва: „когато заживеем заедно“, а не „ако заживеем заедно“. Това е показател, че връзката ви има гарантирано бъдеще.

Сближаваш се с неговите приятели, а той с твоите.
Често срещана грешка е избягването на хората, за поддържане на връзката. Приятелите са задължителни, когато става въпрос за релаксиращ социален живот.Положи усилия, за да общуваш с приятелите на партньора си.

Той не се опитва да те променя.
В първата фаза на връзката, се нагаждате един към друг. След това свиквате със силните ислабите страни на другия. В момента, в който не чувствате нужда да променяте каквото и да било от характерите си, може да правите планове за бъдещето.

Подобни статии

Коментирай