Време за разкрасяване на работещата жена

май 7, 2012 Няма коментари »
Време за разкрасяване на работещата жена

Разкрасяването в работно време, трябва да остави впечатление, че принадлежите на работното си място. Не копирайте собственика или директора, но се постарайте да се впишете с атмосферата.
Работещата жена трябва да се гримира. Но същевременно не е правилно да изглежда така, сякаш отива на абитуриентски бал. Осветлението на работното място е много важно, съобразявайте се какво е то. За да не се откроява много гримът ви.
Лакът за коса остана в миналато. Косата на работещата жена, трябва да е естествена, но и поддържана. Не сменяйте цвета на косата си твърде често. Не прибягвайте към конска опашка. Това е обикновено и малко детинско. Може да приберете косата си с фиба или шнола.
Ръцете и ноктите трябва да изглеждат перфектно. Маникюрът – не много къс, но и не много дълъг. Избирайте по-обичайни лакове.
Не използвайте парфюм с тежка и натрапчива миризма. Работещата жена трябва да има лек и приятен аромат на свежи цветя.
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.