Време е за зумба!

август 23, 2013 Няма коментари »
Време е за зумба!

Защо зумба?
Зумба е забавен начин за спортуване, разпускане с приятни хора, сваляне на килограми и поддържане на здрав дух, в здраво тяло. Нямате желание за монотонни тренировки в залата, а искате да сте във форма? Вашето решение е зумба.
Къде да се запишете?
Ако няма школа по зумба във вашият град, то със сигурност има поне една фитнес зала, която предлага такива часове. Сложете удобни дрехи и обувки в сака и сте готови.
Какво е зумба?
Зумба е танцова фитнес програма, създадена от колумбийският хореограф Алберто Перез – Бето. През 90-те той е бил инструктор по аеробика. Веднъж Бето забравил касетите с денс музика за часовете, които провеждал. За да не провали тренировката, пуснал каквото има в сака, а именно меренге, салса и импровизирал. Аеробиката под латино ритми имала голям успех. След като зумба се разпространила в Колумбия, Алберто Перез се преместил в Америка, през 2001. Заедно с други двама свои приятели, лицензирали фитнес зумба и започнали разпространението на клипове. Рекламната кампания се развила светкавично и днес всеки знае какво е зумба.

Подобни статии

Коментирай