Влияние на цветовете върху вашето дете

октомври 10, 2013 Няма коментари »
Влияние на цветовете върху вашето дете

Внимавайте при избора на цвят за детската стая, защото цветовете оказват влияние върху емоциите на вашето дете!
deteДетските стаи са пъстри и весели… ами ако причината, бебето ви да плаче непрекъснато, се крие в цвета на боята?
Цветовете имат психологическо въздействие, както върху нас, така и върху децата. Учените са доказали, че настроението се влияе силно от цвета в стаята. Тази част от нервната система, която отговаря за емоционалното ни състояние, директно се стимулира от цветовете. Когато очите ни са фокусирани върху даден цвят, в мозъка ни се отделят химикали, които ни въздействат физически и емоционално. Психолозите доказват, че боята на работното място и у дома, имат влияние и върху качеството на живот.
За щастливи деца.
Проучванията доказват, че при новородените бебета, наситено жълтите стени на стаята, предизвикват по-силно и често плачене. За малките момченца, подходящо е съчетаване на червено, синьо и жълто в умерен баланс. Стени, боядисани в зелено, тютюнево, светло синьо и светло жълто, ще направят момиченцата женствени, спокойни и енергични. Деца, които са хиперактивни, не трябва да се оставят за дълго в стаи с наситено червени цветове. Лилавите стени допринасят за хубав сън, а розовото успокоява.
При проблеми с килограмите – синьо.
Червеното и ярко оранжевото ни карат да ядем бързо , което не е никак здравословно. Но ако се използва подходящо ненаситено оранжево, това е цветът на социализирането. Подходящ е за трапезарията и кухненският бокс. Синьото подтиска апетита. Психолозите съветват, при проблеми с килограмите, да боядисате кухнята в синьо и дори да покриете хладилника със сини магнитчета. Това ще ви държи далече от храната.
Още за влиянието на цветовете:
Цветовете в дома ви.
Цветовете на секса.
Най-добрите и най-лошите цветове за всяка стая от дома.
Психология на цветовете в офиса.

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай