Видове любов

октомври 29, 2012 Няма коментари »
Видове любов

Позволих си да направя класификация на видовете любов:

Първа любов.
Всеки се е срещал с нея. Каквото и да направите, никога няма да забравите първите трепети в сърцето си. Питате се „Как можах да се влюбя в него?“ , и други подобни въпроси. Това е първата ти любов. Каквито и смесени чувства да поражда в теб, винаги ще се сещаш за него.

Любов от пръв поглед.
Няма да споря дали съществува или не, приемам, че има такава. Сполетява хората в мига, в който се срещнат. Не говоря за мъж в бара, мислещ си „ Ще те вкарам в леглото още тази нощ?. Става дума за истински силни чувства и взаимоотношения. Подобни връзки са дълготрайни и до живот, понякога. Но трябва да внимавате, да не идеализирате човека. Да не му придадете характеристики, които на вас ви харесват. И по този начин са се самозаблуждавате.

Невъзможна любов.
Случвало ли ви се е да видите някоя двойка и да си кажете „Това момиче защо е с този мъж“? А може и да имате такива познати. По една или друга причина, любовта им изглежда неприемлива. Но е факт, че те са двойка и изглеждат щастливи.

Забранена любов.
Забранена, незаконна и разочароваща в повечето случаи. Но любовта е сляпа. Може би това, че е забранена, я прави по-сладка. Кой знае?

Платонична любов.
Треперите, когато го видите, а като ви стисне ръката, ви се подкосяват краката. Той е най-важният човек за вас, а вие за него сте просто позната. Обнадеждавате се от всяка негова дума, усмивка или действие. Радвате се, сърдите се, обичате го, без той да подозира. Чувствате се много влюбена и същевременно глупава. Нормално е да ви се случи веднъж в живота. Но ако тези чувства зачестят, трябва да се замислите.

Снимка:heartcorewomen.com

Подобни статии

Коментирай