Видове любов

октомври 29, 2012 Няма коментари »
Видове любов

Позволих си да направя класификация на видовете любов:

Първа любов.
Всеки се е срещал с нея. Каквото и да направите, никога няма да забравите първите трепети в сърцето си. Питате се „Как можах да се влюбя в него?“ , и други подобни въпроси. Това е първата ти любов. Каквито и смесени чувства да поражда в теб, винаги ще се сещаш за него.

Любов от пръв поглед.
Няма да споря дали съществува или не, приемам, че има такава. Сполетява хората в мига, в който се срещнат. Не говоря за мъж в бара, мислещ си „ Ще те вкарам в леглото още тази нощ?. Става дума за истински силни чувства и взаимоотношения. Подобни връзки са дълготрайни и до живот, понякога. Но трябва да внимавате, да не идеализирате човека. Да не му придадете характеристики, които на вас ви харесват. И по този начин са се самозаблуждавате.

Невъзможна любов.
Случвало ли ви се е да видите някоя двойка и да си кажете „Това момиче защо е с този мъж“? А може и да имате такива познати. По една или друга причина, любовта им изглежда неприемлива. Но е факт, че те са двойка и изглеждат щастливи.

Забранена любов.
Забранена, незаконна и разочароваща в повечето случаи. Но любовта е сляпа. Може би това, че е забранена, я прави по-сладка. Кой знае?

Платонична любов.
Треперите, когато го видите, а като ви стисне ръката, ви се подкосяват краката. Той е най-важният човек за вас, а вие за него сте просто позната. Обнадеждавате се от всяка негова дума, усмивка или действие. Радвате се, сърдите се, обичате го, без той да подозира. Чувствате се много влюбена и същевременно глупава. Нормално е да ви се случи веднъж в живота. Но ако тези чувства зачестят, трябва да се замислите.

Снимка:heartcorewomen.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай