Вдигнете градусите у дома

юли 31, 2012 Няма коментари »
Вдигнете градусите у дома

Секси летни нощи, температурите се покачват… Време е да вдигнете градусите и във вашата спалня.
Всяка дълготрайна връзка минава през възходи и падения. Но не бива да допускате спад между чаршафите. Това лято е време за промяна. Послушайте съветите на blady.bg и превърнете спалнята в място за всичко друго, но не и за сън!

Създайте очакване. Правете планове за вечерта. Кажете си какво ще правите един с друг. Пишете си СМС или имейли. Дори и да не направите нищо ново в леглото, разговорите за секс през деня, ще са внесли достатъчно страст. Идеята е да превърнете опита в нещо вълуващо.

Кажете какво искате. Започнете диалог. Споделете нуждите си. Разкрийте сексуалните желания на партньора си. Комуникацията е от ключово значение за всеки аспект от връзката – най-вече секс. Ако тази дума е табу, никой от вас няма да знае какво чувства другия. В началото може да е неловко, но резултата е пълноценен сексуален живот.

Станете по-активна. Не чакайте нощ след нощ, половинката ви да започне любовна игра. Бъдете инициативна и вземете нещата в свои ръце. Не оставяйте тежестта само върху неговите плещи.

Въведете романтика в живота си. Секса и романтиката вървят ръка за ръка. Постарайте се да има романтична нотка във всичко около вас. Вечерята, спалнята, облеклото. Уверете се, че сте сами и избягвайте домакинската работа.

Екипът на blady.bg ви напомня, че дългите връзки се крепят на пълноценен сексуален живот!

Снимка: reluctantoptimist.com

Подобни статии

Коментари са забранени.