Болест ли е сексуалната зависимост?

май 24, 2012 Няма коментари »
Болест ли е сексуалната зависимост?

Ако сте се питали, дали сексуалната зависимост е болест, отговорът е да. И то сериозно заболяване, което може да унищожи както личният, така и професионалният ви живот. В такъв случай, има ли лечение за сексуалната зависимост? В тази статия, ще дам отговори на някои въпроси, свързани с тази тема.

Какво е сексуална зависимост?
Хората със сексуална зависимост постоянно правят секс, или съзнанието им е заето със сексуални мисли. Това пристрастяване обхваща целият им живот. Гледат порно филми, четат еротични списания, мислят за секс и само за секс.

При кого се наблюдава по-често сексуална зависимост?
Изследванията показват, че честота на това заболяване е еднаква при жените и мъжете. Тя засега всяко човешко същество.

Какви са симптомите на сексуалната зависимост?
Симптомите са различним при различните индивиди. Може да се проявява в честата смяна на партньори, за по една нощ. Или търсенето на ново завоевание, веднага след постигането на целта с партньора. Ако човек неможе да контролира действията си, налице е сексуална зависимост.

Флиртуващата личност, смята ли се за сексуално зависима?
Да, може да се каже. Щом съзнанието е заето с подобни мисли, и те кара да флиртуваш с всеки, значи си пристрастен/а. Счита се, че сексуалната зависимост е психологически проблем, който се проявава често, под формата на флирт.

Може ли Интернет да причини сексуална зависимост?
Не може да се разграничи влиянието на личността и Интернет. Има нещо, наречено Виртуална сексуална зависимост. Пристрастяването не включва задължителен сексуален контакт. Като цяло, Интернет улеснява нещата.

Как се лекува сексуалната зависимост?
Поради характера на заболяването, а именно психологичната насоченост, се препоръчва психотерапия. Това е маниакално поведение, което зависи от мислите на човека. Когато се научи да се контролира, значи се е излекувал. Няма нищо лошо да се мисли за секс, но в някакви граници. Без това се превръща в мания. Болест ли е сексуалната зависимост?

Снимка: popcrunch.combuy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.