Блестяща кожа през зимата

януари 7, 2014 Няма коментари »
Блестяща кожа през зимата

Здравата и блестяща кожа не е само за през лятото. Тя може да бъде вашето тайно оръжие за красота по време на студената зима. Пригответе се да откриете как!
Измиващ гел. Това е най-важната стъпка за нежно лице. Той ще премахне замърсяванията, а и ще ви предпази от вредите на нанесеният грим. Изберете правилният продукт, подходящ за вашият тип кожа. Също така се убедете, че е noncomedogenic , или не запушва порите. Ако имате тежко акне, посъветвайте се с дерматолог, той ще ви препоръча правилно лечение.
Сън. Специалистите препоръчват да се спи осем часа всяка нощ. По този начин, тялото ви ще бъде по- енергично и вие ще бъдете в състояние да се съсредоточите повече върху редовните си дейности. Плюс това, вие ще се отървете от тъмните кръгове под очите, което може да бъде резултат от лошата почивка. Така че, можете да се опитате да спите достатъчно и ще бъдете доволни от резултатите.
Слънцезащита. Използването на слънцезащитни продукти е също добър начин да изпъкнете с нежна кожа през зимния период. Трябва да си купите продукт с SPF 15 или повече. Също така, може да използвате дневен овлажнител, който има слънцезащитен фактор. По този начин, освен хидратация, ще предпазите лицето си от вредните слънчеви лъчи.
Хамамелис или „вещерска леска“. Ето един от най-добрите съвети за блестяща кожа през зимата! Това е отлично стягащо средство, което ще ви помогне да запазите тена си чист. Просто вземете памучен тампон и нанесете продукта върху лицето си. След това изплакнете с топла вода. В био магазините може да откриете вода с хамамелис. Или потърсете тоалетно мляко с „вещерска леска“ в състава си.
Снимка: beautylish.com

Подобни статии

Коментирай