Билково решение за удължаване на мигли

юли 10, 2012 Няма коментари »
Билково решение за удължаване на мигли

Кой не иска красиви очи с изразителни мигли, като на кошута?
За да приготвите домашно приготвен, био продукт за удължаване и сгъстяване на вашите мигли са ви нужни четка за мигли, гел за измиване на лице, чиста хавлия и следните съставки:

1/2 чаена лъжичка рициново масло;
1/2 чаена лъжичка масло от бялата бреза ;
1/2 чаена лъжичка от маслото от кедърово дърво;
1/2 чаена лъжичка масло от хвойна;
1/2 чаена лъжичка масло от грейпфрут;
1/2 чаена лъжичка масло от градински чай;
1/2 чаена лъжичка масло от бял равнец;
1 чаена чаша зехтин.

Как се приготвя?
Изсипете всички съставки в бутилка с тапа и разклатете, докато се получи хомогенна смес. Вземете една лъжичка от течността и потопете четката за мигли в нея. Оставете да попие 20-30мин. Измийте лицето си с гела, уверете се, че няма никакъв продукт на миглите ви. Намажете ги внимателно. Внимавайте да не попадне в очите, защото може да пари. Измийте със студена вода след 10мин и подсушете с хавлия.

Как се съхранява?
Препоръчва се сместа да е в бутилка с тъмен цвят, за да се предпази от слънчева светлина. Съхранявайте на тъмно и прохладно място, за не повече от 90 дни. След 3 месеца, сместа може да предизвика дразнене.

Препоръки.
Нанасяйте продукта по един път на ден, вечер. Ако се зачервят очите или ви сърбят, прекратете употребата му.

Снимка: tantastic.info

buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментари са забранени.