Бившият те иска отново – как да разбереш?

януари 11, 2013 Няма коментари »
Бившият те иска отново – как да разбереш?

Често мъжете искат да си върнат обратно жената, коята са зарязали. Ако имаш съмнения, че бившият копнее да започнете отново, обърни внимание на езика на тялото. Ето какви са ясните знаци, за да разбереш, че те желае:

Той многократно харесва и споделя твоите публикации във Фейсбук.
Мъжете се страхуват да говорят за чувствата си. Социалните мрежи са едно от най-разпространените средства, за показване на привързаност към някой. Ако забележите, че бившият показва интерес към ваши снимки и статуси, това е ясен знак, че е променил мнението си относно вашата връзка.

Той чати с твоите приятели и роднини.
Ако започва да търси комуникация с твои близки, определено иска да направи голяма крачка към възстановяването на хармонията във вашите отношения.

Той говори лоши неща за жените.
Мъжете разкриват своята привързаност с глупави изказвания и коментари. Ако обсъжда лошите черти на момичетата, с които се среща, със сигурност те оценява повече.

Той те гледа ревниво.
Когато почувства заплаха от новата ти връзка, значи не е превъзмогнал раздялата.

Той флиртува с вас.
Ако попаднете в една компания си и той скрито показва любовта си с закачки, означава, че не ви е забравил. Мъжете редовно разкриват чувствата си зад завесата на шегата.

Той иска да ти се покаже като супер щастлив.
Мъжете често опитват тази стратегия, за да прикрият истинските си емоции. Убеждават ви, че всичко е наред и можете да се виждате като приятели.

Подобни статии

Коментирай