Астрология на цветовете

ноември 7, 2012 Няма коментари »
Астрология на цветовете

Астрологията и зодиите засягат нашата същност и личностна характеристика. Изиграват важна роля върху качествата ни: упоритост, страст, емоционалност. А знаете ли, че всеки месец си има цвят и отличителни белези? Ето какви са те:

Януари.
Цветът на месец януари е карамел. Този цвят ни прави стабилни и отговорни. Позволява ни да сме дисциплинирани. Насърчава ни да имаме ясни мечти и да се обличаме практично.

Февруари.
Цветът на месец февруари е лилав. Дава ни вдъхновение и въображение. Осигурява ни благополучие. Цветът на люляк ни кара да видим околните като семейство. Подобрява нашата духовност и ни прави състрадателни.

Март.
Цветът на месец март е светло зелен. Той ни прави доверчиви и прозрачни. Повишава физическите ни възможности. Подсилва вярността.

Април.
Цветът на месец април е червен. Горещ и енергичен, той означава страст, сила и смелост. Символ на ново начало и израстване.

Май.
Цветът на месец май е тревисто зелен. Успокояващ и релаксиращ, символ на баланс и изцеление. Кара ни да мислим по-ясно и ни дава богатство.

Юни.
Цветът на месец юни е жълт. Изпълнен със светлина, дава ни енергия и сила. Вдъхновява ни и ни носи интелигентност, сръчност, настроение.

Юли.
Цветът на месец юли и пепел от рози. Нежен и релаксиращ, носи ни любов и вдъхновение. Прави ни емоционални.

Август.
Цветът на месец август е оранжев. Помага ни да се предпазваме, дава ни сила. Носи радост и оптимизъм.

Септември.
Цветът на месец септември е светло син. Дава ни чистота и свобода. Намаля напрежението, предлага ни спокойствие. Прави ни спокойни и търпеливи.

Октомври.
Цветът на месец октомври е небесно син. Дава ни спокойствие, любов, красота. Символизира силата и душевният мир. Подобрява стабилността ни и ни прави по-щастливи.

Ноември.
Цветът на месец ноември е бордо. Властен, носи ни любов и вдъхновение. Повишава възприятието, прави ни страстни.

Декември.
Цветът на месец декември е тъмно син. Дава ни дълбочина на мисълта. Предизвиква оптимизъм. Носи ни доверие и толерантност.

Снимка: presentationtransformations.com

Подобни статии

Коментирай