Астрология на цветовете

ноември 7, 2012 Няма коментари »
Астрология на цветовете

Астрологията и зодиите засягат нашата същност и личностна характеристика. Изиграват важна роля върху качествата ни: упоритост, страст, емоционалност. А знаете ли, че всеки месец си има цвят и отличителни белези? Ето какви са те:

Януари.
Цветът на месец януари е карамел. Този цвят ни прави стабилни и отговорни. Позволява ни да сме дисциплинирани. Насърчава ни да имаме ясни мечти и да се обличаме практично.

Февруари.
Цветът на месец февруари е лилав. Дава ни вдъхновение и въображение. Осигурява ни благополучие. Цветът на люляк ни кара да видим околните като семейство. Подобрява нашата духовност и ни прави състрадателни.

Март.
Цветът на месец март е светло зелен. Той ни прави доверчиви и прозрачни. Повишава физическите ни възможности. Подсилва вярността.

Април.
Цветът на месец април е червен. Горещ и енергичен, той означава страст, сила и смелост. Символ на ново начало и израстване.

Май.
Цветът на месец май е тревисто зелен. Успокояващ и релаксиращ, символ на баланс и изцеление. Кара ни да мислим по-ясно и ни дава богатство.

Юни.
Цветът на месец юни е жълт. Изпълнен със светлина, дава ни енергия и сила. Вдъхновява ни и ни носи интелигентност, сръчност, настроение.

Юли.
Цветът на месец юли и пепел от рози. Нежен и релаксиращ, носи ни любов и вдъхновение. Прави ни емоционални.

Август.
Цветът на месец август е оранжев. Помага ни да се предпазваме, дава ни сила. Носи радост и оптимизъм.

Септември.
Цветът на месец септември е светло син. Дава ни чистота и свобода. Намаля напрежението, предлага ни спокойствие. Прави ни спокойни и търпеливи.

Октомври.
Цветът на месец октомври е небесно син. Дава ни спокойствие, любов, красота. Символизира силата и душевният мир. Подобрява стабилността ни и ни прави по-щастливи.

Ноември.
Цветът на месец ноември е бордо. Властен, носи ни любов и вдъхновение. Повишава възприятието, прави ни страстни.

Декември.
Цветът на месец декември е тъмно син. Дава ни дълбочина на мисълта. Предизвиква оптимизъм. Носи ни доверие и толерантност.

Снимка: presentationtransformations.com
buy xanax no prescription xanax online without prescription klonopin online pharmacy buy ativan online buy xanax no prescription buy xanax online buy valium online valium for sale tramadol online no prescription xanax online no prescription tramadol online no prescription buy valium online tramadol online no prescription

Подобни статии

Коментирай